Meld deg på vårt nyhetsbrev

TS Group

TS Group AS er et konsern som leverer multidisipline industrielle løsninger. De leverer tjenester innen Engineering, Vedlikehold & Modifikasjoner, Drifts- & Prosjektpersonell og Kurs & Kompetanse.

Konsernet er lokalisert i Skien, Porsgrunn, Molde, Moss, Bergen, Arendal og Kungshamn. TS Group har siden oppstarten i 2005 vokst til å bli en ledende leverandør og har langsiktige avtaler med de største aktørene innenfor sine forretningsområder. Konsernet består i dag av seks selskap og sysselsetter over 350 høyt kompetente medarbeidere.

Deres ambisiøse visjon er å sette standarden som andre strekker seg etter!

TS Kompetansesenter

Det var tre av Grenlands mest erfarne kurs- og kompetanseleverandører til industri og næringsliv, Technical Support, Bilfinger Industrial Services Norway og Nokas Beredskap som fikk oppdraget med å etablere et nytt kurs og kompetansesenter ved Herøya Industripark i Grenland sommeren 2017.

Med totalt 50-60 industrieksperter, konsulenter og kursholdere på lag tilbyr TS Kompetansesenter et bredt spekter av kompetanse. Det unike er samarbeidspartnernes kunnskap og erfaring fra offshore og landbasert industri. Utover kurs og opplæring, praktisk og digitalt, samler de også kompetansetilbudet på blant annet simulering av prosessanlegg, risikovurderinger og analyser.

Se info om kurstilbud og kurskalender tsgroup.com/kurs. Kontakt kurshjelp@tsgroup.com

Kontakt info kurs og opplæring:

Vicky Margetts
Site Manager Academy
Mobil:: +47 48 44 63 97
E-mail: vicky.margetts@tsgroup.com

Liv Marit Hollen Varhaugvik
Site Manager Academy
Mobil:: +47 40 28 60 00
E-mail: liv.marit.varhaugvik@tsgroup.com

Se nettside www.tsgroup.com, for mer utfyllende informasjon om TS Group.