Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tietoevry

Tietoevry er et ledende nordisk selskap innen digitale tjenester og programvare.

Tietoevry sysselsetter cirka 24 000 personer som betjener kunder i 90 land over hele verden.

Med de store globale muligheter er Tietoevry i stand til å sette sammen et kompetent team for enhver kundeleveranse. I tillegg fokuserer selskapet på sterk tilstedeværende i det lokal markedet  innenfor digitale tjenester i både Norge, Sverige og Finland. Selskapet legger stor vekt på å bygge gode konsepter og bransjeløsninger og ta med seg erfaring fra en leveranse inn i den neste på tvers av land.

Tietoevry i Herøya Industripark jobber i det lokale markedet, og skal med dyp innsikt i industrimarkedet være strategiske drivere og forretningspartnere, og tilby tilpassede løsninger og leveranser der kundene gjennom digitalisering kan øke sin forretningsdyktighet, vekst og innovasjon. I Herøya Industripark har Tietoevry nærhet til et spennende og profesjonelt industrimarked, og har gode kundebånd og leveranser hos blant annet Herøya Industripark AS, Bilfinger og Yara.

Tietoevry sitt miljø på Herøya består av flere leveranseenheter:

  • Cloud Advisory & Technology - driftsenheten
  • Application Innovation – Utvikling av skreddersydde løsninger som fornyer virksomheten og gir konkurransefordel og forvaltning av disse.
  • Business Technology Consulting – konsulenttjenester innen bl.a. prosjektledelse, endringsledelse, management for hire og rådgivning

Tietoevry skal være en viktig samarbeidspartner for kunder og næringsliv i Grenland. Vi skal være delaktig i den digitale reisen og sørge for stabile, skalerbare tjenester og løsninger som sikrer kontinuitet, kvalitet og effektivitet. Vi bistår med å automatisere forretningsprosesser, applikasjoner og teknologiinfrastruktur for å gi en smidigere og bedre virksomhet.

Kontakt:

Vibeke Vrålid
Telefon: +47 98219500
Epost: vibeke.vralid@teitoevry.com

Les mer på www.tietoevry.com