Meld deg på vårt nyhetsbrev

Periti AS

Periti ble etablert i 2015 og eies i dag av 5 seniorkonsulenter. Periti bemanner prosjekter og prosesser med egne konsulenter, fra sitt nettverk eller sine samarbeidspartnere.

Periti har operativ og virkelighetsnær erfaring og utfører oppdrag spesielt rettet mot prosess-, bio-industrien og annen industri. De bidrar med kompetanse i alle faser av kundens prosjekt.

Konsulentene har kompetanse tilpasset oppgaven; teknisk og kommersiell kompetanse, strukturert metodikk og er erfarne verdiskapere i industriens tjeneste. Kompetanse og nettverk gjør de i stand til å møte oppdragsgivers mål til verdiskapning ved å levere partnerskap til teknisk utvikling og realisering av nye industrielle prosesser og produkter.

Periti jobber også mye med rådgivning og interimledelse over hele landet. Interimledelse gir tilgang til lederkompetanse i en avtalt periode og innebærer for kunden rask tilgang til ressurser. Peritis interimkonsulenter har relevant og lang erfaring relatert til ledelse, kriseledelse, snuoperasjoner, strategisk endring, nysatsning, prosjektledelse, Supply Chain, innkjøp, økonomi og finans.

Alle oppdrag utføres vanligvis ute hos kunden over hele Norge. Periti har hovedkontor på Herøya Industripark i Porsgrunn.

Kontakt:

Kjell Simonsen
Email: kjell.simonsen@periti.no
Mobil: +47 911 21 100

Pål Stampe
Email: pal.stampe@periti.no
Mobil: +47 900 89 234

Per Brynildsen
Email: per.brynildsen@periti.no
Mobil: + 47 909 92 105

Les mer https://www.periti.no