Meld deg på vårt nyhetsbrev

HydrogenPro flytter til Herøya Industripark

Selskapet HydrogenPro vokser og trenger plass til å samle hele organisasjonen. De fant lokalene de ønsket seg i 4. etg i Bygg 25.
kvinne og mann poserer utenfor kontorbygg med armene ut, pekende mot bygget Velkommen til Herøya Industripark: Asgeir Knutsen, forretningsutvikler i Herøya Industripark AS, ønsker Karoline Aafos, CPO, og resten av HydrogenPro velkommen til Herøya Industripark og nye renoverte lokaler i 4. etg. i Bygg 25, innflyttingsklare våren 2024.

HydrogenPro vokser, og nå trenger de større plass slik at de kan samle organisasjonen under ett tak. Innflytting i Bygg 25 på Herøya skal skje neste vår.

– Vi er i sterk vekst. Når vi skulle finne nye lokaler var Herøya Industripark et godt valg som gir oss enda tettere nærhet til andre industripartnere, sier Karoline Aafos, prosjektansvarlig hos HydrogenPro.

– Som del av industriklyngen, jobber vi mot vårt felles mål om å bli verdens første karbonpositive industriregion. 

Rehabilitering starter til høsten

Asgeir Knutsen, forretningsutvikler i Herøya Industripark AS, er veldig fornøyd med at HydrogenPro velger å komme til Herøya Industripark.

– Nå starter prosjekteringsarbeidet med arkitekt og entreprenør ganske umiddelbart. Etter ferien setter vi i gang med rehabiliteringsprosjektet i 4. etasje, det aktuelle arealet er på ca. 500m2.

Viktig etablering

HydrogenPro ble grunnlagt i 2013 med et oppdrag om å designe og levere grønn hydrogenteknologi og -systemer i samarbeid med globale partnere og leverandører.

– Kjerneproduktet er alkaliske høytrykkselektrolysatorer, og HydrogenPro har noe av den mest avanserte teknologien i bransjen, sier Asgeir Knutsen.

– HydrogenPro har allerede etablert et testsenter på Herøya. Vi har en strategi for å etablere et storskala testsenter for grønne energibærere i industriparken, og HydrogenPro med sin kompetanse og teknologi passer bra inn i disse planene. Sammen med andre bedrifter vil HydrogenPro bidra til å utvikle hydrogenmiljøet her i området. Derfor ser vi på dette som en viktig etablering for industriparken.

 

grønne containere, stålrør,
HydrogenPros testanlegg på Herøya. Foto: HydrogenPro.
elektrolysør
Elektrolysør, HydrogenPro. Foto: HydrogenPro.

 

Les også