Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ho, ho! God Jul fra Mento på Herøya

Mento er ny leietaker i Bygg 25. Stig Nystog i strålende julehumør, gleder seg over å komme hjem til Telemark og Herøya Industripark.
portrett av mann med julegenser og nisselue Stig Nystog, Mento AS, etablerer selskapets første og nye kontor i industriparkmiljøet på Herøya.

I desember presenterer vi noen av de nye leietakerne i Bygg 25. Mento er første bedrift ut.

Raulendingen er i full gang med å bygge Mentos fornybar satsing fra sitt nye kontor i Bygg25 på Herøya. 

– Nå er vi etablert her i Porsgrunn på Herøya og satser fornybart. Vi har et godt fotfeste innenfor havvind og vindkraft, og satser nå på grønn energi, blant annet hydrogen, ammoniakk og CO2 fangst. Og hva er vel da bedre enn å etablere seg på Herøya Industripark?, spør Nystog.

 

Julebordgeneral

Den juleglade raulendingen har fått uoffisiell tittel som julebordgeneral.  

– Jeg er veldig opptatt av godt miljø, derfor har jeg gått i bresjen, og fått en uoffisiell tittel som julebord general. Jeg gleder meg til julebord!

Om Mento AS

Mento et norskeid selskap med utspring fra olje og gass og med kontorer i Bergen Stavanger, Hammerfest og Porsgrunn, Herøya Industripark.  

Etablert i 1971, og med samme eiere og samme navn har Mento bygd stein på stein.

Mento designer og produserer filter og filtersystemer i Norge og også i utlandet. Bedriften produserer, setter sammen og tester, slanger og koblinger, på alle lokasjoner. Mento tilbyr også ventiler og ventilsystemer.

Kontakt:

Stig Nystog
Telf.: +47 954 56 274
E-post: stig.nystog@mento.no

Les mer her mento.no

 

Les også