Meld deg på vårt nyhetsbrev

God jul fra Apace IP som stortrives i gründermiljøet på Herøya

Apace IP hjelper med å sikre verdier og framtidig inntjening for gründere og bedrifter som investerer i å utvikle nye teknologiske løsninger, ny design og nye produktnavn.
to personer, poserer, sofa Harald Furu og Angelica Castillo i Apace IP stortives med å være i gründermiljøet på Herøya.

– Det er et fantastisk gründermiljø her, så her kommer det idéer til meg, både natt og dag, det er fantastisk morsomt, sier Harald Furu begeistret.

 

Patentkontor på Herøya

Furu, nestor i patentbransjen siden starten av olje- og gassindustrien i Norge, og gründer av Apace IP, etablerte nylig kontor på Herøya sammen med Angelica Castillo.  

– En bedrift blir mer verdt når selskapet beskytter viktige nye produkter med patent, varemerke eller design, sier patent-teamet Furu og Castillo.

Om Apace IP AS

Bedriften hjelper enkeltpersoner og store internasjonale bedrifter med å sikre industrielle rettigheter til produkter, design, prosesser, merkevarer og tjenester både i Norge og i utlandet.

Selskapet sikrer industrielle rettigheter gjennom patenter, varemerke og design. Patent gir beskyttelse for et produkt eller en prosess. Varemerke er et kjennetegn som skiller dine varer og/eller tjenester fra andres. Design gir beskyttelse for ytre egenskaper som form og utseende av et produkt. 

Kontakt

Harald Furu
Telef: +47 908 63 647
E-post: harald.furu@apace.no

Les mer: www.apace.no

 

Les også